Bands

Bands

ViP Smooth Jazz

ViP Smooth Jazz is een duo dat helemaal thuis is in de Jazz-wereld.

Men hoeft niet “groots” te zijn in bezetting om “groots” te klinken …

Erica Sewsanker is “the voice” van ViP. Zij is een Engelse zangeres en tekstschrijfster uit Londen. Zij trad in het verleden zeer vaak op in het Londense muzikale circuit en verhuisde enkele jaren geleden naar belgië. Zij is uniek in haar genre en haar uitstraling. Haar vocaliteit en gevoel voor Jazz maken haar tot één van de beste performers in het genre. Haar stembereik doet je wegsmelten en doet je meeslepen naar het verre Amerika. Haar stem is uniek en haar optredens zijn warm en hartverwarmend.

Maarten Wilbrenninck is de andere helft van dit veelbelovend duo. Deze op en top pianist maakte naam in Maastricht en tovert uit elke piano de meest wonderbare tonen en klanken. Hij maakte van hobby zijn beroep en visa versa. Nier verwonderlijk dat deze virtuoos het fijnste en meest aangrijpende geluid kan halen uit zijn instrument.

ViP Smooth Jazz is een duo dat perfect inzetbaar is voor elk feestje, voor elke privé aangelegenheid en als zalig wegdromend achtergrondmuziek kan fungeren in ook kleinere zaken of feesten….

ViP Smooth Jazz biedt naast aloude klassiekers ook een resem van eigen nummers aan die zo melodieus zijn dat de liefde voor het genre alleen nog maar intenser wordt…

 

Playlist

 

° Fly me to the Moon

° Let there be Love

° The Nearness of You

° I get a kick out of You

° A foggy Day

° Cheek to cheek

° Everytime we say Goodbye

° The way you look tonight

° The can’t take that away from me

° My funny Valentine

° The girl from Ipanema

° With a song in my Heart

° Misty

° Can’t help loving that Man of mine

° Cry me a River

° Young at Heart

° It’s Magic

° Sway

° Feelin’ Good

° At Last

° To make You feel my Love

° Nobody does it Better

° If I ain’t got You

° and many more …

Foto’s

Bekijk hier de galerij

Technical Rider

On Stage