Bands

Bands

Smooth Flavour

De SMOOTH FLAVOUR band staat voor dé “Real Disco Experience” hét concept van deze 7 koppige live & showband die opereert vanuit het Limburgse Tessenderlo met roots in niet minder dan 3 provincies (Brabant, Limburg en Antwerpen)…
Opgericht in 2002 en nu elf jaar later in 2013, is deze band uitgegroeid tot een volwaardige ambitieuze disco act met veel liefde voor het genre…..

De 3 “good looking” & “swingin’ ” ladies etaleren het visueel/vocaal uithangbord van de band samen met een zingende bassist. Vul dat aan met een vette keyboardsectie, een funky guitarplayer en een hoop steady grooves in drums en je krijgt het perfecte recept voor een “shake your groove thing” disco night…alles live en verpakt in een schitterende sound & light show…Be prepaired for your personal Saturday Night Fever met medleys van The Bee Gees, Pointer Sisters, EW &F, KC & The Sunshine band, Tavares enz….SF is een zeer flexibele band geschikt voor een waaier van festiviteiten: surprise party’s, wedding ceremonies, bedrijfsfeesten, zomeranimatie, noem maar op. Verschillende formules  zijn mogelijk tot discobar toe….Call en be surprised or blown away….

SMOOTH FLAVOUR wanna make you sweat, givin’ you night fever…we love disco !!!!!!

 

Playlist

° JACKSONS MEDLEY
° KOOL & THE GANG MEDLEY
° SEPTEMBER MEDLEY
° BEE GEES MEDLEY
° KC & THE SUNSHINE BAND MEDLEY
° POINTER SISTERS MEDLEY
° CARWASH DISCO MIX
° APOTHEOSE MIX
° TINA TURNER
° TERENCE TRENT D’ARBY
° ABBA MEDLEY
° TAVARES MEDLEY
° SISTER SLEDGE

° and many more …

Foto’s

Bekijk hier de galerij

Technical Rider

Bekijk hier de technische fiche

On Stage

Bekijk hier het stageplan